Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > RE: Antelope problems and question

antelope
Discussion topic

Back to topic list

RE: Antelope problems and question

Author Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com>
Full name Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com>
Date 2005-04-12 09:54:21 PDT
Message Much better with Ant 1.6.2. The build files load fine and the target
buttons show up. Exiting and restarting works fine. Unfortunately,
actually pressing the target buttons in run or trace mode doesn't seem
to do anything for me; the output window just stays blank and nothing
appears to happen other than the window title very briefly changes to
having an asterisk (*) on the end.

Chris

-----Original Message-----
From: Dale Anson [mailto:danson@germa​ne-software.com]
Sent: Tuesday, 12 April, 2005 11:38
To: users at antelope dot tigris dot org; Chris Hilton
Subject: Re: Antelope problems and question

Hmm, I'm wondering if it is because you're using Ant 1.5.1. I haven't
used Ant 1.5.x in quite a while, it is possible that something crept in
that is not backwards compatible. Any chance you can upgrade to Ant
1.6.x? In the mean time, I'll get a copy of Ant 1.5 and see what's up.

Dale


Chris Hilton wrote:

>I do still have the problem, though I've discovered it probably has
>little to do with the .ise_prefs directory. I'm able to start 3.2.3
>with the java command, but I still have the problem of no target
>buttons appearing in run or trace mode for the build file I'm
>interested in. In fact, I went further and tried loading several other
>build files including the run.xml that comes with Antelope 3.2.3 and
>none of them show target buttons. Not sure why that is since none of
>them show errors in the edit mode, but a major problem for me.
>
>Here's where the prefs problem comes in: If I close Antelope with no
>build file loaded, I can restart it just fine. But if I have a build
>file loaded, Antelope dies on startup the next time I run it with the
>following error:
>
>C:\Temp\Antelo​peApp_3.2.3>java -jar AntelopeApp.jar
>ANT_HOME: C:\da_nueces\Produ​cts\Ant\jakarta-an​t-1.5.1
>sourceJar is null so checking Locator
>Antelope.jar URL?
>jar:file:/C:/Tem​p/AntelopeApp_3.2.3/​AntelopeApp.jar!/ise​/antelope/launc
>h
>er/Launcher.class
>JAVA_HOME: C:\j2sdk1.4.2_04\jre
>java.lang.reflec​t.InvocationTargetEx​ception
>
>
> at sun.reflect.NativeMe​thodAccessorImpl.inv​oke0(Native Method)
>
>
> at
>sun.reflect.Nati​veMethodAccessorImpl​.invoke(NativeMethod​AccessorImpl.ja
>v
>a:39)
>
>
> at
>sun.reflect.Dele​gatingMethodAccessor​Impl.invoke(Delegati​ngMethodAccesso
>r
>Impl.java:25)
>
>
> at java.lang.reflect.Me​thod.invoke(Method.j​ava:324)
>
>
> at
>ise.antelope.lau​ncher.SubJarClassLoa​der.invokeMainClass(​SubJarClassLoad
>e
>r.java:251)
>
>
> at ise.antelope.launche​r.Launcher.runApp(La​uncher.java:101)
>
>
> at ise.antelope.launche​r.Launcher.main(Laun​cher.java:65)
>
>
>Caused by: java.lang.NoSuchMethodError:
>ise.antelope.com​mon.AntelopeProjectH​elper2.getImportStac​k()Ljava/util/V
>e
>ctor;
>
>
> at
>ise.antelope.com​mon.AntelopeProjectH​elper2.parse(Antelop​eProjectHelper2
.
>java:143)
>
>
> at
>org.apache.tools​.ant.ProjectHelper.c​onfigureProject(Proj​ectHelper.java:
>1
>17)
>
>
> at
>ise.antelope.com​mon.AntelopePanel.cr​eateProject(Antelope​Panel.java:1343
>)
>
>
> at
>ise.antelope.com​mon.AntelopePanel.op​enBuildFile(Antelope​Panel.java:1025
>)
>
>
> at
>ise.antelope.com​mon.AntelopePanel.​<init>(AntelopeP​anel.java:388)
>
>
> at
>ise.antelope.com​mon.AntelopePanel.​<init>(AntelopeP​anel.java:176)
>
>
> at ise.antelope.app.Ant​elope.init(Antelope.​java:146)
>
>
> at ise.antelope.app.Ant​elope.<init>(A​ntelope.java:110)
>
>
> at ise.antelope.app.Ant​elope.main(Antelope.​java:968)
>
>
> ... 7 more
>
>
>
>C:\Temp\Antelo​peApp_3.2.3>
>
>The only way I can get rid of this error and start up again is to
>delete the .ise_prefs directory, but I assume it's some bit of startup
>code (perhaps attempting to reload the last build file?) that's the
>real problem.
>
>Chris
>
>-----Original Message-----
>From: Dale Anson [mailto:danson@germa​ne-software.com]
>Sent: Tuesday, 12 April, 2005 10:46
>To: users at antelope dot tigris dot org; Chris Hilton
>Subject: Re: Antelope problems and question
>
>Hi Chris,
>
>I fixed the problem with the preferences directory and posted Antelope
>3.2.3 at antelope.tigris.org. Please let me know if you continue to
>see problems.
>
>I'm not sure if you saw my previous response, to start this version,
>use java -jar AntelopeApp.jar, or (since it looks like you're using
>Windows) you can double click on the jar file. The run.xml file is
obsolete.
>
>Thanks,
>
>Dale
>
>Chris Hilton wrote:
>
>
>
>>Unfortunately, I haven't been able to get Antelope to work for me.
>>Antelope 3.2.1 will only run when the .ise_prefs directory does not
>>exist; trying to run it again after a previous run creates that
>>directory results in the following error:
>>
>>C:\Antelope​App_3.2.1>ant -f run.xml
>>Buildfile: run.xml
>>
>>-init:
>>
>>-setClasspath:
>>
>>run:
>> [java] java.lang.NoSuchMethodError:
>>ise.antelope​.common.AntelopeProj​ectHelper2.getImport​Stack()Ljava/util/
>>V
>>e
>>ctor;
>>
>>
>> [java] at
>>ise.antelope​.common.AntelopeProj​ectHelper2.parse(Ant​elopeProjectHelper
>>2
>>
>>
>.
>
>
>>java:143)
>>
>>
>> [java] at
>>org.apache.t​ools.ant.ProjectHelp​er.configureProject(​ProjectHelper.java
:
>>1
>>17)
>>
>>
>> [java] at
>>ise.antelope​.common.AntelopePane​l.createProject(Ante​lopePanel.java:134
>>0
>>)
>>
>>
>> [java] at
>>ise.antelope​.common.AntelopePane​l.openBuildFile(Ante​lopePanel.java:102
>>7
>>)
>>
>>
>> [java] at
>>ise.antelope​.common.AntelopePane​l.<init>(Antel​opePanel.java:388)
>>
>>
>> [java] at
>>ise.antelope​.common.AntelopePane​l.<init>(Antel​opePanel.java:176)
>>
>>
>> [java] at ise.antelope.app.Ant​elope.init(Antelope.​java:146)
>>
>>
>> [java] at ise.antelope.app.Ant​elope.<init>(A​ntelope.java:110)
>>
>>
>> [java] at ise.antelope.app.Ant​elope.main(Antelope.​java:968)
>>
>>
>> [java] Exception in thread "main"
>> [java] Java Result: 1
>>
>>BUILD SUCCESSFUL
>>Total time: 3 seconds
>>C:\Antelope​App_3.2.1>
>>
>>When Antelope does run, I load my build file, but the target button
>>area is blank for the run and trace modes. I read this could happen
>>if
>>
>>
>
>
>
>>there's a problem with the build file, but the edit mode shows no
>>problems, nor does any other xml editor and this build file is used to

>>perform dozens of builds a day.
>>
>>I saw that Antelope 3.2.2 is out today, so I downloaded and tried it,
>>but it dies with the following error:
>>
>>C:\Temp\An​telopeApp_3.2.2>j​ava -jar AntelopeApp.jar
>>java.lang.No​ClassDefFoundError: ise/library/FileUtilities
>> at ise.antelope.launche​r.Os.getEnvironmentV​alue(Os.java:317)
>> at ise.antelope.launche​r.AntUtils.getAntHom​e(AntUtils.java:74)
>> at ise.antelope.launche​r.Launcher.init(Laun​cher.java:148)
>> at ise.antelope.launche​r.Launcher.runApp(La​uncher.java:78)
>> at ise.antelope.launche​r.Launcher.main(Laun​cher.java:65)
>>
>>C:\Temp\An​telopeApp_3.2.2>
>>
>>ANT_HOME is set and the ant startup script is in my path.
>>
>>Finally, is there an archive of older Antelope versions? I'd like to
>>try to find one that will work for me.
>>
>>Thanks.
>>
>>Chris Hilton
>>CM Engineer
>>AlterPoint, Inc.
>>
>>
>>
>>
>>
>
>----------------​--------------------​--------------------​-------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@an​telope.tigris.org
>For additional commands, e-mail: users-help at antelope dot tigris dot org
>
>
>

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@an​telope.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at antelope dot tigris dot org

« Previous message in topic | 6 of 7 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Antelope problems and question Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> 2005-04-11 08:28:40 PDT
     Re: Antelope problems and question Dale Anson <danson at germane-software dot com> Dale Anson <danson at germane-software dot com> 2005-04-12 08:04:30 PDT
     Re: Antelope problems and question Dale Anson <danson at germane-software dot com> Dale Anson <danson at germane-software dot com> 2005-04-12 08:45:30 PDT
         RE: Antelope problems and question Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> 2005-04-12 09:23:43 PDT
             Re: Antelope problems and question Dale Anson <danson at germane-software dot com> Dale Anson <danson at germane-software dot com> 2005-04-12 09:38:20 PDT
                 RE: Antelope problems and question Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> Chris Hilton <chilton at alterpoint dot com> 2005-04-12 09:54:21 PDT
                     Re: Antelope problems and question Dale Anson <danson at germane-software dot com> Dale Anson <danson at germane-software dot com> 2005-04-14 07:44:22 PDT
Messages per page: