Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 45] New - Byte Order Mark causes failure to load build file.

antelope
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 45] New - Byte Order Mark causes failure to load build file.

Author volundr
Full name Völundr
Date 2009-04-17 14:13:22 PDT
Message http://antelope.tigr​is.org/issues/show_b​ug.cgi?id=45
                 Issue #|45
                 Summary|Byte Order Mark causes failure to load build file.
               Component|antelope
                 Version|current
                Platform|Sun
              OS/Version|Windows XP
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|jEdit Plugin
             Assigned to|danson
             Reported by|volundr






------- Additional comments from volundr at tigris dot org Fri Apr 17 14:13:21 -0700 2009 -------
I'm new to both Ant and Antelope, though I'm a long-time jEdit user.

I'm just getting started playing around with Antelope 3.5.1 / Ant 1.7.1 on
Windows XP SP3.

I created a build.xml file using a Unicode text editor (BabelPad) and when it
saved the file it included the Unicode byte order mark…

http://en.wikipedia.​org/wiki/Byte_Order_​Mark

…which Antelope appears to choke on. (PHP4 and PHP5 do too, so it's no shame.)
 For anyone else running into this problem, BabelPad is able to strip out the
BOM with a check box in its "Save As" dialog.

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 45] New - Byte Order Mark causes failure to load build file. volundr Völundr 2009-04-17 14:13:22 PDT
     [Issue 45] Byte Order Mark causes failure to load build file. danson Dale Anson 2009-04-17 16:48:45 PDT
Messages per page: