Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Antelope 3.1.6 and jEdit 4.2pre11: Error loading Ant 1.6.1 (1.6.0 OK)

antelope
Discussion topic

Back to topic list

Antelope 3.1.6 and jEdit 4.2pre11: Error loading Ant 1.6.1 (1.6.0 OK)

Author Richard Martell <rmartell at galdosinc dot com>
Full name Richard Martell <rmartell at galdosinc dot com>
Date 2004-05-14 16:20:08 PDT
Message Hi, Let me start by saying that everything appears OK when using Ant 1.6.0. However, when run against Ant 1.6.1 an error arises when attempting to load Ant; the tail of the jEdit activity log includes the following: [error] AWT-EventQueue-0: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/tools/ant/Project [error] AWT-EventQueue-0: at ise.antelope.plugin.AntelopePluginPanel$1.run(AntelopePluginPanel.java:166) [error] AWT-EventQueue-0: at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:178) ... The error panel that pops up displays a long list of exceptions: Cannot load: java.util.zip.ZipException:... Resetting ANT_HOME in the Antelope options panel to point at 1.6.0 remedies the problem. Other details ------------- jEdit : 4.2pre11 OS : Win2k SP4 J2SDK : Sun 1.4.2_04 Hope this sheds some light. -- Richard --------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@antelope.tigris.org For additional commands, e-mail: users-help@antelope.tigris.org

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Antelope 3.1.6 and jEdit 4.2pre11: Error loading Ant 1.6.1 (1.6.0 OK) Richard Martell <rmartell at galdosinc dot com> Richard Martell <rmartell at galdosinc dot com> 2004-05-14 16:20:08 PDT
     Re: Antelope 3.1.6 and jEdit 4.2pre11: Error loading Ant 1.6.1 (1.6.0 OK) Dale Anson <danson at germane-software dot com> Dale Anson <danson at germane-software dot com> 2004-05-16 22:37:49 PDT
Messages per page: