Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Error loading tasks

antelope
Discussion topic

Back to topic list

Error loading tasks

Author Rob Wilkerson <r dot d dot wilkerson at gmail dot com>
Full name Rob Wilkerson <r dot d dot wilkerson at gmail dot com>
Date 2006-08-11 07:59:10 PDT
Message Hey all -

I recently downloaded Antelope Tasks 3.2.19 (what took me so long?)
and it looks outstanding. Unfortunately, I can't get it to load.

I installed the jar file in %ANT_HOME%/tasks/ so I could keep several
external libraries together. The jar files for SvnAnt are also loaded
in that same directory. My build file looks like this:

<!-- path to the svnant libraries -->
<path id="project.classpath">
    <pathelement location="${svnjavahl.jar}" />
    <pathelement location="${svnant.jar}" />
    <pathelement location="${svnClie​ntAdapter.jar}" />
    <pathelement location="${antelopetasks.jar}" />
</path>

<!-- load the svn task -->
<taskdef resource="svntask.properties"
         classpathref="projec​t.classpath"
/>
<!-- load the antelope tasks -->
<taskdef resource="ise/antelo​pe/tasks/antelope.ta​skdefs"
         classpathref="projec​t.classpath"
/>

The Subversion tasks load and work just fine, but the Antelope Tasks
error out as shown:

[taskdef] Could not load definitions from resource
ise/antelope/tasks/a​ntelope.taskdefs. It could not be found.

I've tried dot notation (as shown in the docs), but the result is the
same. For the life of me, I can't see the difference. I've unpacked
the jar file and antelopt.taskdefs does appear to be in that location.
 What am I missing?

Thanks.

--

Rob Wilkerson

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Error loading tasks Rob Wilkerson <r dot d dot wilkerson at gmail dot com> Rob Wilkerson <r dot d dot wilkerson at gmail dot com> 2006-08-11 07:59:10 PDT
     Re: Error loading tasks danson Dale Anson 2006-08-12 08:50:04 PDT
Messages per page: